top of page
cupru.jpg
iulius.jpg

Iulius
Tomorrow is infinite

Proiectele IULIUS merg dincolo de remodelarea peisajului urban, imprimă valoare locurilor în care sunt realizate și stabilesc standarde pentru o viață sustenabilă. La Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca și Suceava, acestea au devenit ancore pentru comunitate și surse de dezvoltare pentru orașe. Constanţa şi Cluj-Napoca reprezintă următorii paşi pentru extinderea viziunii companiei.

Palas Iași

Inaugurat în 2012, este sinonim cu stilul de viață cosmopolit. Este locul în care timpul capătă altă dimensiune, pentru că integrează tot ceea ce ritmul cotidian solicită. Un loc efervescent, în care experiențele abundă și ne aduc împreună, unde vii la birou și îți găsești inspirația la o cafea savurată în parc, care îți oferă acces la branduri internaționale, dar și la evenimente culturale.

palas.jpg
iulius town.jpg

Iulius Town
Timișoara

Iulius Town este povestea de succes prin care un mall s-a transformat într-un proiect mixt ambițios, animând o zonă urbană cu moștenire industrială și reconectând-o cu orașul. Dezvoltarea Iulius Town Timișoara a venit firesc, din dorința de a continua misiunea asumată de a fi relevanți pentru comunitate și de a fi parte activă în dezvoltarea sa.

Iulius Mall
Cluj

Este cel de-al treilea mall al reţelei naţionale IULIUS, aflat mereu în strânsă legătură cu trendurile internaționale, prin portofoliul de branduri și opțiunile de recreere. Iulius Parc, din apropiere, este colţul de natură preferat de clujeni.

Este definit de un spirit vibrant și energic. În imediata apropiere a

mall-ului, compania IULIUS a dezvoltat trei clădiri de birouri clasa A, cu o suprafață totală de peste 28.000 mp, unde lucrează peste 3.500 de persoane.

cj.jpg
is.jpg

Iulius Mall
Iași

Situat în inima unuia dintre cele mai mari campusuri studenţeşti din România, promovează un stil de viaţă tineresc şi dinamic. În continuă evoluţie şi atent la preferinţele clienţilor săi, IULIUS Mall Iași este destinaţia favorită a celor care vor să îmbine shoppingul cu momentele de relaxare, în compania prietenilor. Vitalitate, dinamism şi stil sunt cuvintele care ne definesc.

Iulius Mall
Suceava

A revoluționat piața regională de retail, punând în valoare moștenirea culturală a zonei, concomitent cu dezvoltarea unui mix complet de shopping, dining și entertainment.
Elementele de arhitectură modernă şi designul cu un concept deosebit se adaugă ofertei complete de branduri. IULIUS Mall Suceava este definit prin entuziasm, diversitate și modernitate.

sv.jpg
family.jpg

Family Market
Iași

În 2022, compania IULIUS şi-a diversificat portofoliul şi a inaugurat ouă proiecte de retail de proximitate sub conceptul Family Market, lansat ca răspuns la nevoile comunităţilor în expansiune din zona metropolitană a Iaşului – Miroslava și Bucium. Proiectele includ spații verzi, cu arbori maturi și plante decorative, ce contribuie la reducerea amprentei de carbon. Sunt ușor de accesat, atât pe jos, cât și cu bicicleta sau mașina, datorită soluțiilor de mobilitate implementate.

Palas Campus
Iași

Este cea mai mare clădire de birouri din România, dezvoltată în mai puţin de 3 ani. Reprezintă o extensie a ansamblului urbanistic Palas, primul proiect mixed-use realizat în România şi aflat în proximitate, în centrul Iaşului. Palas Campus a fost construit cu respectarea principiilor celor mai ridicate standarde de sustenabilitate aplicabile clădirilor verzi. Proiectul a beneficiat de primul credit verde acordat unei companii românești de către International Finance Corporation.

campus.jpg
bottom of page