top of page

Ancuța Holotă: Cel mai mare risc în viață este să nu fim sinceri cu noi

Ancuța Holotă s-a născut lângă Rădăuți, în comuna Satu Mare, și, de când era mică, și-a dorit ca prin educație să ajungă la oraș. A știut dintotdeauna ce vrea și crede că cel mai mare risc în viață este să nu fim sinceri cu noi. Silitoare și ambițioasă, la 14 ani dă admiterea la liceul Petru Mușat din Suceava și intră la clasa de administrație publică. După terminarea liceului, optează pentru Facultatea de Inginerie Economică din Suceava, unde își cunoaște viitorul soț, alături de care, la sfârșitul anului patru, sărbătorea venirea pe lume a primului băiețel.


Lucrează încă din facultate, ca operator calculator, iar după finalizarea concediului de creștere a copilului se specializează în servicii de SSM și PSI, ceea ce îi conferă un drum profesional pe care va merge mulți ani înainte. Timp de zece ani, Ancuța a lucrat în calitate de consultant la o firmă care oferea servicii de specialitate. Experiența i-a plăcut mult, a ajutat-o să cunoască întreaga problematică a domeniului și a făcut-o foarte încrezătoare în propriile forțe. Atunci când a ajuns într-o zonă de confort și monotonie care nu-i mai oferea situații noi și provocări, Ancuța a decis să schimbe puțin traiectoria profesională. Astfel, în 2021 a ajuns în postura de inspector SSM la Iulius Mall Suceava:


„Sincer, când am aplicat nu am fost foarte conștientă unde vin și ce mă așteaptă. Față de ceea ce făceam înainte, ritmul este extraodinar, iar responsabilitatea este foarte mare, însă niciodată nu am perceput-o ca pe o corvoadă. La sfârșitul fiecărei zile în care am reușit să instruiesc, să previn și să rezolv potențiale situații dificile sunt un om fericit și mulțumit cu munca mea”.


Dacă înainte cunoștea totul, la IULIUS totul este nou prin amploare, însă Ancuța este recunoscătoare pentru echipa de profesioniști cu care lucrează:


„Totul este într-o continuă schimbare și mișcare, nu ai când să te plictisești. Echipa este minunată, oamenii foarte profesioniști și fiecare dă totul ca să fie bine. Am primit și primesc mult sprijin și suport".


Ancuța își dorește mult să rămână sănătoasă pentru a-și face meseria în continuare și pentru a evolua în cadrul IULIUS.


Timpul liber Ancuța și-l dedică copiilor, mai ales că sunt la vârste diferite, 4 și 13 ani, amândoi având nevoi și așteptări distincte. Îi place mult să se plimbe prin împrejurimile Sucevei, să meargă la muzee și tot felul de alte activități împreună cu familia.


Ancuța, ne pare foarte bine că te-ai alăturat echipei noastre și îți dorim mulți ani împlinitori alături de noi!


Scurtă introducere în arta vieții, predată de #OameniiIULIUS
 

Vin sau bere?

Merg ambele. Vara merge berea rece și iarna un roze demidulce.

 

La țară sau la oraș?

Amândouă îmi plac. La oraș pentru oportunități, pentru cunoaștere, la țară pentru refugiu și relaxare. Acolo ne simțim din nou copii.

 

Mare sau munte?

Ambele. Marea e preferata copiilor.

 

Matinală sau nocturnă?

Matinală. Mă trezesc fără ceas și mari fasoane la șase, în fiecare dimineață.

 

Cafea sau ceai?

Cafea, cu lapte, fără zahăr. Ceai doar când sunt bolnavă.

 

Dacă ți s-ar da o super putere, ce ai face cu ea?

Aș vizita fiecare colțisor al lumii și aș fi peste tot în același timp.

 

Dacă nu te-ai fi născut româncă, ce altă naționalitate ai fi vrut să ai?

Cred ca braziliancă, pentru frumusețe, pentru spectacol.

 

O persoana publică pe care ai invita-o la un pahar de vorbă?

Mihail Neamțu, care este o enciclopedie.

 

Office sau lejer?

Office, clar. Nu prea mai pot purta pantofi cu toc, însă tânjesc după ei în fiecare zi.

 

Care culoare te reprezintă cel mai mult?

Îmi place galbenul, îmi dă o stare de bine, dar cred că albastrul deschis mă reprezintă cel mai bine.

0 comentarii

Comments


bottom of page