top of page

FAMILIA DE LA FAMILY MARKET

Family Market este cel mai nou departament al IULIUS, ce a luat naștere la începutul anului 2021 și care continuă să se dezvolte ... și cine nu și-ar dori să facă parte dintr-o echipă cu oameni deschiși, prietenoși și unde totul se axează pe construirea relațiilor. Intern, colegii au devenit prieteni, iar extern, pentru parteneri, sunt consultanți de încredere.


Super puterea echipei este reinventarea, iar munca lor poate fi tradusă prin celebrul citat al lui Malcolm Forbes - „Diamantele nu sunt nimic altceva decât bucăţi de cărbune care şi-au continuat treaba”, ei căutând în permanență acele „diamante” care se potrivesc cel mai bine noilor concepte de retail ale companiei. Tot în asta constă și regula nescrisă a departamentului, care presupune ca fiecare membru să trimită pe un grup comun poze și informații despre noile inaugurări/închideri de magazine din oraș sau orice informație legată de domeniul leasing. Și pentru că performanța începe cu zâmbetul pe buze și energia cu care apare unul dintre colegi la birou, dar și cu primele conversații avute la cafea, cea de a doua regulă nescrisă este aceea că cel care își sărbătorește ziua de naștere primește din partea colegilor licoarea magică de la cafeneaua preferată.Dar, hai, să cunoaștem mai bine departamentul....


Marinela (Moldovanu) Roșca - De la teatru, la leasing


Marinela este veterana echipei și a început să lucreze la conturarea mixului de chiriași, compartimentări, recompartimentări, inclusiv buget pentru Family Market încă de la jumătatea lui 2020, iar la finalul anului, cu o zi înainte de ziua ei de naștere, a primit vestea că va fi promovată și că se va ocupa de ambele proiecte. Cu o experiență de 5 ani în leasing, dintre care 3 ani la IULIUS, Mari, așa cum îi spun colegii, are multe amintiri în companie, dar cea mai amuzantă este ziua în care și-a rupt fusta de două ori, întâmplare care, pe lângă amuzament, i-a adus și o doză de stres, pentru că urma o ședință importantă. Cu mobilizarea colegilor și a cuiva drag de acasă, totul s-a terminat cu bine, dar a învațat-o să aibă la ea mereu ac și ață pe care le poate împrumuta și altor colegi aflați la nevoie.


Timpul liber, Marinela iubește să-l petreacă alături de câinele ei Ollie și să facă plimbări lungi pe munte, iar cel mai neobișnuit talent al ei este: „să spun ceva fără să vorbesc, practic, ridic câte o sprânceană în funcție de stările pe care le trăiesc”. Expresii pe care probabil și le-a însușit din timpul celor 11 ani de teatru, perioadă în care a interpretat majoritar personaje carismatice și comice.


În egală măsură, Marinela iubește să-i ajute pe cei din jurul ei și, dacă ar putea, ar implementa regula „Voluntar pentru o zi”, activitate care îi lipsește în ultima perioadă, din cauza puținului timp liber. Tot pe to do list este și Final Four-ul de handbal feminin de la Budapesta, la care nu a reușit să ajungă încă.


Cel mai bun sfat pe care l-a primit de la colegi este să plece acasă la finalul programului, asta deoarece de multe ori se întâmplă să „uite” cât este ceasul.


Radu Pârlea – „A song for everything”


De la începutul lui 2021, Marinelei i s-a alăturat Radu, care, după 9 ani în cadrul IULIUS, schimba activitatea de vânzare a spațiilor publicitare cu zona de închirieri spații comerciale în noul concept Family Market. Prima sa amintire din departament este legată de cele două planuri ale proiectelor, cu multe spații de închiriat și cu un singur gând în minte: „Oare în cât timp reușim închirierea lor?”


Și în cazul lui Radu amintirile haioase de la birou sunt multe, dar mereu își amintește, cu zâmbetul pe buze, de una dintre petrecerile de Crăciun, când solistul trupei invitate, văzând distracția din fața scenei, l-a invitat să cânte împreună cu el. „Odată ajuns pe scenă, am avut senzația că nu mai știu versurile, spre amuzamentul colegilor care filmau și făceau fotografii. Am reușit, însă, pentru câteva secunde, să fac un semi-playback cât de cât reușit pentru a salva momentul”. Și dacă talentul artistic nu îl ajută mereu, are abilitatea deosebită de a asocia majoritatea momentelor cu o anumită melodie.


Radu adoră să-și petreacă timpul liber alături de familie, dar la fel de mult îi plac călătoriile în care ajunge la cele mai bune râuri pentru a practica pescuitul. Totodată, fiind o fire veselă, și-ar dori ca toată lumea să zâmbească mai mult, pentru a se crea o atmosferă mai relaxantă, indiferent de context.


Pe to do list-ul său se află cursurile de pilotaj, să nu mai sară peste masa de prânz, sfat pe care îl primește foarte des și de la colegi și dacă ar putea i-ar place să joace în celebrul serial M*A*S*H.


Ioana Ciocârlan – călătorii și sport


Câteva luni mai târziu, în departament a ajuns și Ioana, care își amintește că i-a cunoscut pe Marinela și Radu la prima ședință despre statusul închirierii în proiectele Family Market la care a participat. S-a integrat ușor în echipă și a început să-și facă repede amintiri la birou, cea mai amuzantă fiind în ziua în care a venit într-o ținută all white și și-a pătat hainele cu cafea.


Colegii o sfătuiesc să nu-și mai pună singură bariere la job și o încurajează atunci când vine vorba de obiceiul ei de a merge la sală dimineața și de a avea un stil de viață cât mai sănătos.

Persoană dinamică, pasionată de călătorii și filme polițiste, Ioanei i-ar plăcea ca măcar pentru o zi oamenii să spună ce gândesc, fără să mai calculeze și să-și mai analizeze răspunsurile înainte.


Pe to do list-ul ei se află o călătorie safari în Africa, care să includă și dormitul într-un lodge în mijlocul naturii.


Anca Zetu – Creativitate, entuziasm, flexibilitate


Anca este cea mai nouă colegă din departament și va coordona campaniile de marketing ale celor două proiecte. Ea are o experiență de șase ani în companie și își amintește că cea mai amuzantă întâmplare la birou a fost atunci când la o zi după nuntă a venit, în șlapi (pentru că nu se putea încălța cu altceva), la un eveniment dedicat comunității UBC.


De la colegi a învățat că proverbul „Cu răbdarea treci și marea” te ajută atât în activitate, cât și în viața de zi cu zi, iar încrederea pe care o denotă anumitor persoane să i se confeseze este „talentul” ei cel mai neobișnuit.


Persoană punctuală, optimistă și mereu zen și-ar dori ca și ceilalți să zâmbească mai des și să aibă mai multă grijă de sănătate.


Primul lucru de pe to do list este să învețe să meargă pe bicicletă, pentru că își dorește să poată preda acest obicei și fetiței ei, Eva, iar dacă ar putea, i-ar plăcea să joace în „The Great Gatsby”.


Suntem mândri să fiți #OameniiIULIUS!


Material realizat de Lucia Hacman, Departament PR

0 comentarii

Comments


bottom of page