top of page

Lucia Perez: Atunci când îmi propun ceva merg până la capăt

Lucia Perez s-a alăturat echipei IULIUS în anul 2018 ca Leasing Manager, după treisprezece ani de bancă și doi ani petrecuți la o fundație. Se visa învățătoare, însă părinții au încurajat-o să meargă la specilaizarea Științele naturii. În liceu s-a pregătit pentru Academia de Poliție, însă a ajuns la Drept. După absolvirea facultății de Drept, au urmat câțiva ani grei în care a luat viața în piept cu determinare și curaj și din care a învățat foarte multe:


„În primii ani după absolvirea facultății am lucrat la o fundație americană care desfășura activități pentru copiii de 2-6 ani, cu dizabilități. Am început ca asistent terapeut și datorită studiilor juridice am urcat treaptă cu treaptă în managementul fundației. Sunt foarte recunoscătoare pentru această etapă din viața mea, care m-a învățat să fiu răbdătoare, empatică și să conștientizez cât de privilegiați suntem noi cei sănătoși”.


După ce a plecat de la fundație, au urmat mulți ani de banking, unde a lucrat mereu în front office:


„Sunt făcută să lucrez cu oamenii, de la ei îmi iau energia și nu m-aș imagina lucrând ruptă de aceștia. În bancă am lucrat cu tot felul de persoane, de la cei mai simpli, până la corporații. A fost o experiență de lucru dinamică, unde am învățat ceea ce înseamnă cu adevărat să lucrezi cu oamenii. Atunci când am venit la IULIUS, job-ul mi s-a potrivit mănușă’’.


Din actuala poziție de Leasing Manager, Lucia se simte ca un consultant pentru clienții cu care interacționează:


„Cel mai important este să ai o relație de încredere cu clientul și să îl ajuți cu tot ceea ce poți. Este o relație transparentă, în care scopul nostru este să facem treaba să meargă”.


Seriozitatea, modul direct de comunicare și proactivitatea sunt printre calitățile pe care mizează Lucia în munca ei. Îi place mult să-și sprijine colegii, iar programele de coaching și dezvoltare personală reprezintă un punct de interes pentru viitorul ei profesional:


„Îmi place să am grijă de echipă, să le fac mici bucurii și surprize. Cred că partea aceasta de coaching este ceea ce aș adăuga parcursului meu profesional”.


Echipa, programele și implicarea în comunitate sunt aspectele care îi plac Luciei cel mai mult la IULIUS:


„IULIUS face foarte mult pentru comunitate și cred că asta este ceea ce îmi place cel mai mult aici. Pe lângă asta, îmi place enorm spiritul companiei, care se poate rezuma prin hai să facem, hai să creștem, hai să ajungem în etapa următoare. Dezvoltarea, efervescența și dorința de a face lucruri extraodinare este în ADN-ul acestei companii, iar partea frumoasă este că se și transmit mai departe echipei, care este una tânără și ambițioasă”.


Soră între doi frați băieți, Lucia a fost de mică extrem de activă și sportivă, o calitate pe care și-a păstrat-o peste ani. Ani buni, Lucia a predat dansuri latino, iar acum învață să danseze kizomba. Îi place să meargă la tenis de câmp sau volei, filozofia ei de viață fiind una simplă:


„Atunci când îmi propun ceva, merg până la capăt, oricât de greu ar fi. Cred ca viața activă, centrată pe mișcare, m-a învățat asta”.


Lucia, energia și pragmatismul tău sunt contagioase! Îți mulțumim pentru că faci parte din echipa IULIUS!


Scurtă introducere în arta vieții, predată de Oamenii Iulius
 

Vin sau bere?

Vin. Roșu.

 

Mare sau munte?

Mare. Soarele înseamnă energie.

 

Teatru sau film?

Film.

 

Morning person sau night person?

Matinală.

 

Cafea sau ceai?

Cafea. O cafea pe zi. Cappuccino.

 

Dog person sau cat person?

Dog, am o cățelușă Alma.

 

Piesa vestimentara preferată?

Rochia.

 

Culoarea preferată?

Sunt într-o etapă de turcoaz. În general, roșu.

 

Dacă ți s-ar da o super putere ce ai face cu ea?

Aș curăța mediul și aș salva copiii de abandon.

 

Dacă nu te-ai fi născut româncă, ce altă naționalitate ai fi vrut să ai?

Braziliancă. Să fie cu veselie.

 

Dintre toate orașele lumii, care ți se pare cel mai entuziasmant?

Rio de Janeiro. Pentru carnaval, lumea colorată și veselă.

 

Cu ce persoană publică ai ieși la o bere?

Cu Teo Trandafir. Are o poveste de viață interesantă.











bottom of page