iulius comp.png
Volkswagen-logo-2019-1500x1500.png

VW & IULIUS - Noi începuturi

Despre Iulius

Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

Rolul proiectelor IULIUS este cel de a imprima valoare locurilor în care ne punem amprenta, un deziderat la care contribuie dezvoltarea brandului național pe segmentul office – United Business Center. În doar zece ani, compania IULIUS s-a impus drept unul dintre cei mai activi dezvoltatori și operatori de spații office clasa A, construind poluri regionale de business și comunități creative multinaționale în trei centre universitare importante ale României – Iași, Timișoara și Cluj-Napoca. În total, 13 clădiri verzi, cu o suprafață totală de peste 152.000 mp, în care sunt prezente peste 80 de sedii de companii și unde lucrează peste 15.000 de angajați.

 

Proiectele IULIUS sunt concepte sustenabile, care transcend rolul lor funcțional și se armonizează indentității comunităților din care fac parte. Sunt singurele proiecte care integrează grădini ample, aducând natura în mijlocul orașelor, între oameni.

iulius town.png
ubc.png
palas.png
iulius mall.png

Vizitatori

  • Proiectele Iulius: 65 mil / vizitatori / an

  • United Business Center: 20.000 de angajati

4.jpg

Sustenabilitatea

  • Clădiri eficiente energetic

  • Grădini extinse și soluții pentru creșterea mobilității urbane

19.jpg
ID4-Reveal-Quiz-Results-Hero-M.png