top of page
go local header.jpg
go local logo.jpg

Antreprenorii sunt adevărați eroi: salvează locurile de muncă și fac lumea mai bună! Chiar și ei au nevoie să-și păstreze permanent încrederea.

Programul IULIUS "GO LOCAL" vine să-i ajute tocmai în aceste momente. Pentru că IULIUS crede în eroii născuți aici, în România.

Ești antreprenor sau vrei să devii unul?

Atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece IULIUS, prin campania GO LOCAL, își propune să sprijine oamenii întreprinzători, cu vise mari. Așa, ca tine!

Open Store Sign
Program de susținere a antreprenorilor locali

Am lansat inițiativa pentru susținerea antreprenorilor locali din Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, dar și din regiunile în care compania IULIUS este prezentă cu proiecte (Moldova, Transilvania și Banat), și ne dorim să oferim suport și să contribuim la dezvoltarea unor afaceri care pot fi competitive și cu marile branduri.

Cine se poate înscrie?

Credem că orice business este important pentru comunitate. Prin GO LOCAL ne propunem să dăm o mână de ajutor oricărui antreprenor la început de drum sau aflat în plină dezvoltare, care nu a avut până acum curajul sau resursele să fie parte din centre comerciale.

 

Poți fi din orice domeniu, pentru că ne place și fashion-ul românesc și mâncarea locală, dar apreciem în aceeași măsură și serviciile, mai ales dacă lucrurile sunt făcute cu suflet.

Young Business Colleagues
Alătură-te campaniei GO LOCAL!

După ce te înscrii prin formularul de mai jos și respecți întocmai indicațiile, pentru a fi validat, vei fi contactat de către Local Leasing Managerul nostru și vei fi invitat la o discuție în care ne vom cunoaște și în cadrul căreia ne vei prezenta business-ul tău.

FII FĂRĂ GRIJI în primele luni!

Cea mai eficientă resursă pentru succes este încrederea în propriul busines, însă suntem pregătiți să te susținem cu un pachet de beneficii personalizat, pentru ca afacerea ta să crească:

 • Valoarea pachetului de beneficii poate ajunge până la maximum 10.000 de euro;

 • Welcome Pack cu perioadă de chirie gratuită; 

 • Flexibilitate pentru durata contractului;

 • Campanii integrate de promovare;

 • Know how - ul unei echipe de specialiști;

 • Un parteneriat puternic de partea ta.

Female Business Owners
Criterii de selecție

Apreciem și susținem orice inițiativă antreprenorială, pentru că știm că se construiește pe multă muncă, efort și pasiune, iar departajarea va fi făcută de:

 

 • Coerența proiectului;

 • Natura inovatoare;

 • Capacitatea de dezvoltare;

 • Adaptabilitatea la așteptările consumatorilor;

 • Viabilitatea economică;

 • Încrederea candidatului în propriul business.

 

Pentru orice informații, contactează-i pe colegii noștri!

iași

Palas Iași

Silviu Budeanu

Iulius Mall Iași

Lucia Perez

timișoara

Iulius Town Timișoara

Vlad Popa

cluj

Iulius Mall Cluj

Silvia Bălinișteanu

suceava

Iulius Mall Suceava

Mihaela Corlățan

 • Care sunt condițiile minime pentru a putea aplica în programul Go Local?
  În primul rând, se pot înscrie inițiativele antreprenoriale înregistrate oficial, din domenii pretabile activității comerciale de tip mall. Sunt acceptate solicitările antreprenorilor care nu au mai fost/nu sunt prezenți în centre comerciale de orice tip, scopul programului fiind încurajarea business-urilor la început de drum sau în dezvoltare. Reședința fiscală a candidaților poate fi din județele din Moldova (Bacău, Botoșani, Galați, Iași, Neamț, Suceava, Vrancea și Galați), Transilvania (Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Covasna, Cluj, Harghita, Hunedoara, Mureș, Sălaj, Sibiu) și Banat (Timiș, Caraș Severin), dar și din județele din proximitate, Arad, Gorj, Bihor, Mehedinți? și Vâlcea). Administratorii proiectelor pot decide în mod independent extinderea ariei de acceptare a aplicanților către județele vecine regiunii din care fac parte.
 • Până la ce dată pot aplica?
  Programul a fost lansat la 1 septembrie 2021 și se va desfășura pe o perioadă nedeterminată, în funcție de disponibilitatea spațiilor și volumul cererilor.
 • Cum mă pot înscrie?
  Cererile se transmit online, prin completarea formularului disponibil mai jos pe aceasă pagină. Ulterior, vei fi contactat de Leasing Managerul local, alături de care vei discuta în detaliu și vei afla care sunt următorii pași.
 • Care sunt criteriile de selecție?
  În decizia de încheiere a parteneriatului prin programul Go Local vor fi luate în calcul criterii precum: * coerența generală a proiectului; * natura inovatoare a conceptului; * viabilitatea economică; * capacitatea de dezvoltare în centrele comerciale; * capacitatea de adaptare a conceptului la așteptările consumatorilor; * strategia de marketing; * încrederea candidatului în propriul business.
 • Cine și cum se face selecția?
  Selecția va fi realizată de o echipă de profesioniști în managementul de operare a ansamblurilor mixed-use și a centrelor comerciale de tip shopping mall. Procesul se desfășoară în etape, cu întâlniri de cunoaștere, evaluare, stabilire de obiective și strategie de dezvoltare.
 • În ce proiecte IULIUS pot aplica prin programul Go Local?
  Toate proiectele companiei IULIUS fac parte din program (ansamblurile mixed-use Palas Iași și Iulius Town Timișoara și rețeaua Iulius Mall din Iași, Cluj-Napoca și Suceava ), prezența business-ului în unul dintre acestea fiind stabilită în urma procesului de selecție, împreună cu canditatul, ținând cont de localizare și evaluarea indicatorilor de performanță ce pot fi atinși.
 • Care sunt beneficiile pe care le voi avea în programul Go Local?
  Pachetul de beneficii va fi personalizat și individual, valoarea acestuia putând ajunge până la maximum 10.000 de euro. Concret, vei beneficia de: welcome pack cu perioade de chirie gratuită; campanii integrate de promovare (media, social media, activări, sampling, difuzare spoturi totemuri digitale etc.) consultanță pentru integrare și dezvoltare, acordată de specialiști cu experiență în retailul modern de peste 20 de ani; un parteneriat puternic în proiecte de retail regionale, lidere de piață; flexibilitate în stabilirea duratei contractului de închiriere.
 • Care trebuie să fie contribuția antreprenorului?
  În primul rând, tu vii cu ideea de business, pasiunea și dedicarea în a face lucrurile mai bine și mai ample. Amenajarea spațiului/insulei va fi asigurată de antreprenori, la fel și plata utilităților necesare. Restul detaliilor vor fi stabilite în întâlnirile de lucru cu echipa de leasing și operare.
 • Cum pot afla mai multe informații?
  Pentru orice detalii, îi poți contacta pe colegii noștri de la: Iulius Mall Cluj Cosmin Bogdan Micu 0730 066 906 cosmin.micu@iuliusmall.com Palas Iași Ionuț Lucian Crețu 0732 003 816 lucian.cretu@iuliusmall.com Iulius Mall Iași Lucia Perez 0728 990 375 lucia.perez@iuliusmall.com Iulius Mall Suceava Mihaela Corlățan 0733 995 774 mihaela.corlatan@iuliusmall.com Iulius Town Timișoara Vlad Popa 0720 550 529 vlad.popa@iuliusmall.com
Formular
Completează formularul pentru a lua legătura cu echipa IULIUS!

Felicitări! Cererea ta de înscriere în programul GO LOCAL a fost transmisă cu succes! Vei primi o confirmare telefonică în maxim 72 de ore de la momentul înscrierii.

bottom of page