top of page
iulius gardens.png

Investiții de milioane de euro în lucruri
pe care banii nu le pot cumpăra.

palas mall iasi.jpg

Parcul Palas

Iași

Palas

1.000

COPACI

50.000

ARBUȘTI

În anul 2011 am plantat primul copac.

50.000

MP

PALAS PLANTA2.png

De atunci, am văzut în jurul lui orașul prinzând viață. 50.000 de arbuști și peste 1000 de copaci sunt astăzi sufletul unei grădini așa cum i se cuvine unui palat. Printre ei, copiii regăsesc joaca în aer liber, în timp ce unii își dau întâlnire cu cartea preferată pe gazonul
parcului. În inima orașului care mereu și-a găsit inspirația în natură, am plantat azalee, hortensii, trandafiri, narcise, crini și alte zeci de mii de motive pentru a fi împreună.

10.jpg

Iulius Parc

Cluj

Cluj

18.000

ARBORI ȘI ARBUȘTI

CLUJ PLANTA.png

10.000

MP GAZON

Primii pași i-am făcut în 2013.

30.000

MP

Între timp, milioane de pași s-au adăugat pe malul lacului, în plimbări matinale sau nocturne. S-au scris aici povești în pas alergător, povestiri așezate sau aventuri pe două roți. Cu 18.000 de arbori și peste 10.000 de metri pătrați de gazon special, le-am adus clujenilor natura acolo unde îi este locul: aproape.

13.jpg

Iulius Gardens

Timișoara

Timisoara

1.400

ARBORI 

10.000

ARBUȘTI

Un peisaj unic în cea mai tânără grădină a Timișoarei

TIMISOARA PLANTA2.png

55.000

MP

Cu Iulius Town, am adus la viață o parte din oraș, făcând să îi bată inima în ritmul marilor metropole. Spectacolul noului este desăvârșit de grădina cu arbori impresionanți și iarba care te invită la relaxare.

Zeci de mii de oameni vin în fiecare zi în spațiile noastre

COPAC.png

Evenimentele din orașul tău

LOCUL UNDE ORAȘUL PRINDE VIAȚĂ

Ne place să ne dăm întâlnire în cea mai vie parte din oraș, acolo unde creativitatea și proiectele îndrăznețe își au locul lor. În Iulius Gardens te așteaptă mereu ceva - concerte, expoziții, idei noi de petrecere a timpului liber, sau, pur și simplu, revederea cu cei dragi.

CLUJ EVENIMENTE.jpg
PALAS NATURA.jpg

Aducem natura în orașul tău

VERDE CÂT VEZI CU INIMA!

Pentru cei care, alături de noi, fac orașul să crească, am făcut să crească sute de mii de arbori, flori și metri pătrați de gazon. Locul spațiilor verzi este printre oameni, de aceea am gândit oaze naturale și explozii de culori, acolo unde te afli deja. Construim experiențe pentru oameni. De aceea, prin Iulius Gardens, am transformat peste tot natura în aliatul nostru.

bottom of page