top of page
ubc.png

United Business Center

United Business Center este componenta office a proiectelor companiei IULIUS, o rețea de clădiri de birouri clasa A, dezvoltate în trei dintre cele mai mari oraşe ale României - Iaşi, Timișoara și Cluj-Napoca. Pe segmentul office, compania operează la nivel naţional 15 clădiri premium, cu o suprafață închiriabilă de peste 242.000 mp.

 

Poziţionarea strategică, implementarea politicilor de sustenabilitate, tehnologiile inovatoare, dotările avansate şi beneficiile oferite au făcut ca United Business Center să se impună drept centre de business regionale puternice, care au ridicat gradul de atracție investițională și au dat un nou impuls de dezvoltare economică. În clădirile United Business Center își au sediile 80 de companii, unde lucrează mai mult de 25.000 de angajați.

 

IULIUS are o experiență de peste 10 ani în dezvoltare și operare pe segmentul office, iar principiul care ne ghidează este acela că nu oamenii lucrează în clădiri, ci clădirile lucrează pentru oameni. De aceea, United Business Center înseamnă mai mult decât birouri, o comunitate puternică, creativă și inovatoare.

Anchor 1

United Business Center Iași:​

7 clădiri office clasa A

75.600 mp

60 companii

9.000 angajați

Anchor 2

United Business Center Timișoara:​

4 clădiri office clasa A

82.000 mp

50 companii

9.500 angajați

United Business Center Cluj:​

3 clădiri office clasa A

28.000 mp

3.500 angajați

Anchor 3
bottom of page