top of page

Financiar Iulius Mall Cluj – Oamenii care îmbină rigoarea cu pasiunea și o transformă în performanță

În majoritatea ședințelor, principalele subiecte pe agenda de lucru sunt legate de bugete, ceea ce conduce, inevitabil, la colegii de la departamentul Economic&Financiar. La Iulius Mall Cluj – Denisa, Nicoleta, Cristina, Simona, Adriana, Cristian și Cristian-Florin - sunt cei care asigură organizarea şi desfăşurarea activităţii financiare, contabile și fiscale. Tot ei sunt cei care oferă sfaturi ce ajută la evaluarea oportunităților, la elaborarea planurilor de afaceri și la gestionarea eficientă a capitalului Iulius Mall Cluj.


Munca cu cifrele nu este ușoară, dar în spatele expresiilor de cele mai multe ori serioase, care confruntă zilnic numeroase probleme și care acordă celui mai mic detaliu o nemărginită importanță, se ascunde o echipă veselă și unită, care iubește ceea ce face. Au răbdare, sunt disciplinați și respectă mereu deadline-urile, iar team work-ul și identificarea soluțiilor sunt superputerile lor. „Mereu există o soluție. Dacă nu o găsești, înseamnă că nu ai căutat suficient.”



Magia cifrelor și mirajul călătoriilor exotice


Denisa Codroiu își amintește că a început în forță activitatea în departament și că după ce a făcut cunoștință cu toți colegii din companie au urmat diverse call-uri. În parcursul ei spre rezultatele actuale investește multă muncă, determinare și, nu în ultimul rând, multă pasiune. Este foarte critică cu sine, fapt ce o ajută să se dezvolte în și prin contabilitate și preferă cărțile în detrimentul filmelor, astfel că i-ar plăcea să fie personaj într-o carte cu o poveste ce îmbină călătoriile cu întâmplările romantice. Denisa și-ar dori ca măcar pentru o zi oamenii să nu mai fie stresați, iar sfatul primit de la colegii de departament, „totul se învață”, îl urmează și la job, dar și în viața personală. Pe viitor, își dorește să învețe să cânte la pian sau la chitară, pentru că muzica îi aduce mereu emoţie, bucurie, relaxare.


Pentru Nicoleta Jucan cea mai plăcută surpriză atunci când a ajuns în departamentul Economic&Financiar a fost să reîntâlnescă o fostă colegă din grupa de la facultate. Astfel, a continuat să-și creeze amintiri frumoase, atât alături de ea, cât și împreună cu noii colegi, iar cele mai dragi și amuzante întâmplări sunt din team building-uri și de la party-urile de Crăciun. Este un om fericit printre cifre, dar îi place și să exploreze lumea, astfel că pe bucket list-ul său se află o călătorie în Japonia, primăvara, pentru a putea admira cireșii înfloriți.


Cristina-Monica Dolha (Bocica) pune mult suflet în tot ce face, iar dificultatea meseriei și priceperea cu care lucrează îi oferă multe satisfacții. Se bucură că face parte din echipa care operează cu „inima” companiei, care se asigură că fluxul de bani este pompat cum trebuie prin organism către toate „membrele” și că de ei depinde, într-o mare măsură, „sănătatea” și longevitatea Iulius Mall Cluj. Și dacă prima zi la birou a fost cu emoții, deși - „era o provocare și o reușită pentru mine că voi face parte din echipa IULIUS” - mai ales când a fost prezentată tuturor colegilor din echipa de la Cluj-Napoca, din birou în birou, acum acest loc a devenit a doua casă. Iubește toate micile reuniuni ce au loc cu ocazia zilei de naștere a unui coleg în chicineta din zona office, de 8 Martie, de Crăciun/sfârșit de an…sau orice astfel de întrunire. Însă, după cele opt ore foarte active de la birou, urmează mereu sfatul primit de la colegi, acela de a se odihni și de a petrece timp cu familia. I-ar plăcea să fie o zi în care să nu respecte nicio regulă, să meargă în Safari în Africa și să joace în „Pretty Woman” sau în „Maid in Manhattan”.


Sesiuni de râs, pasiuni variate și sprijin necondiționat


Simona Munteanu a simțit încă din prima zi în care a ajuns la Iulius Mall Cluj că este în locul potrivit pentru că a fost întâmpinată de viitorii colegi cu zâmbetul pe buze și cu brațele deschise. Și nici acum în birou nu trece nicio zi fără „sesiuni” de râs: „am norocul să fiu înconjurată de persoane cu simțul umorului care și în cele mai stresante situații reușesc să-și mențină zâmbetul pe buze”. Și asta o sfătuiesc și colegii să facă mereu: să zâmbească. Persoană devotată, profesionistă și cu o capacitate foarte bună de a vedea imaginea pieței în nuanțe, își canalizează toate eforturile pentru obținerea celui mai bun rezultat, indiferent de importanța task-ului pe care îl are de realizat. Pe viitor își dorește să călătorească mai mult pentru a descoperi noi culturi și să învețe să privească viața din perspective multiple.


Pe Adriana Maria Răzvanță nu o pasionează doar numerele, ci și tot felul de lucruri ce țin de domeniul tehnic - „încerc să-mi repar singură electrocasnicele și obiectele defecte de prin casă. De curând, am schimbat yala și clanța de la o ușă”. Și tot handy este când vine vorba de relaxare pentru că Adrianei îi place să gătească, să croșeteze și să coasă în timpul liber, dar și să escaladeze munți, pe listă fiind Vârful Moldoveanu și Mont Blanc. Și-ar mai dori ca măcar pentru o zi toată lumea să fie fericită și să dispară suferința, ura, conflictele și războaiele dintre oameni și asemenea filmului „Togo”, în care ar vrea să aibă un rol, îi place să-și testeze puterea, curajul și determinarea. Nu mai știe cum a fost prima zi în departamentul Economic&Financiar, dar își amintește că a fost primită cu multă căldură și prietenie și că a avut multă înțelegere din partea echipei. „Să nu mă stresez, dacă nu știu să rezolv ceva, pentru că pentru toate există o soluție, trebuie doar să cer ajutor” este cel mai bun îndemn primit de la cei cu care petrece 40 de ore pe săptămână și alături de care încearcă astăzi să explice de ce previziunile pe care le-a făcut alăltăieri nu s-au adeverit ieri.


„Agentul 007” al departamentului este Cristian Oneț care s-a alăturat echipei exact în perioada în care a debutat pandemia de Covid 19, provocările venind atât din punct de vedere al activității, cât și prin prisma situației generale stârnite de pandemie, hopuri cărora le-a făcut față cu brio. „Am avut permanent sprijin din partea colegilor și am primit încurajări că pot realiza mai mult decât am crezut eu că sunt capabil”. Pe wishlist are trecută o croazieră pentru că își dorește să decopere mările și oceanele lumii și orașele ce le înconjoară.




Economia face echipă bună cu science fiction-ul


Cristian Florin Morărașu și-a început cariera la IULIUS în Iași, dar în 2006 a fost relocat la Iulius Mall Cluj, inițial temporar, dar apoi Cluj-Napoca a devenit acasă pentru că aici este acum familia sa, „la care țin foarte mult și fără de care nu aș putea să-mi imaginez viața”, dar şi prietenii și locul în care se întoarce entuziasmat din călătorii. Director economic de 14 ani, Cristian este perseverent, o persoană reținută, dar orientată spre rezultate, care rezolvă și cele mai complicate sarcini. Este vizionar, dornic de perfecționare și îi inspiră pe colegi, astfel că obiectivele sunt în aceeași direcție cu visele echipei. Dacă ar putea stabili reguli pentru o zi care să fie urmate toată lumea, acelea ar fi „ca fiecare să-și îndeplinească la timp propriile activități și ca toți oamenii să fie fericiți și să zâmbească mai mult”. Pasionat de science fiction, lui Cristian i-ar plăcea să facă echipă cu Amiralul Jean-Luc Picard în Star Trek și să exploreze Universul pentru a descoperi noi forme de viață cu care oamenii nu au intrat încă în contact. Pe „to do list” se mai află și un brevet de pilot, dar și o experiență militară, pentru că îl atrag echipamentele și chiar rigoarea pe care trebuie să o respecte forțele armate, așa că ar spune „Da” și instrucției.


Vă mulțumim pentru pragmatism și statornicie și vă dorim să vă mențineți vii toate pasiunile!


Suntem mândri să fiți #OameniiIULIUS!


Material realizat de Lucia Hacman, Departament PR

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page