top of page

Leasing Iulius Mall Suceava: Relația cu oamenii și încrederea lor stă la baza activității echipei

Lumea merge înainte datorită oamenilor care gândesc în perspectivă și care, cu imaginație și hotărâre, construiesc un viitor mai bun pentru ei și pentru cei din jur. Acesta este și crezul echipei de Leasing de la Iulius Mall Suceava, care devine, încă de la primul contact cu partenerii, aliatul lor de încredere și îi ajută pe cei care îndrăznesc mai mult să își transforme propria viziune în realitate și să fie mereu cu un pas înainte în afaceri.


Este vorba despre Liliana, Mihaela și Alexandra, cele care sunt responsabile să gândească și să regândească, când e cazul, „puzzle-ul” de magazine de la Iulius Mall, astfel încât în proiect să se regăsească cele mai potrivite locații. De strategie și organizare este legată și prima lor amintire din departament: „am sesizat că toate trei, în primele zile, poate chiar în prima săptămână, am petrecut mult timp pentru a ne face confortabile la serviciu, am schimbat biroul în toate pozițiile, am mutat mobilierul până când biroul a ajuns în poziția potrivită pentru nevoile fiecăreia.” Colegele noastre cred cu tărie că felul în care arată mediul în care lucrează o persoană le influenţează dispoziţia şi randamentul și poate de aici și superputerea lor: „toate sarcinile/rapoartele sunt făcute corect și la timp (chiar dacă au fost perioade lungi în care în acest department a lucrat o singură persoană).


Echipă unită, în care relația a fost dusă dincolo de nivelul de colegialitate, fetele se pot baza una pe alta în orice context. „Una dintre regulile noastre spune că lucrurile bune se obțin doar în echipă, așa că mereu ne ajutăm în realizarea unei sarcini, chiar dacă este un task individual, ținem cont de feedback-ul colegelor și încercăm să fim din ce în ce mai bune”. De altfel, dacă ar putea face o regulă care să fie respectată de toată lumea, aceea ar face referire tot la conexiunile interumane: „am vrea ca toată lumea să își facă timp și să iasă alături de colegii de muncă, în oraș, la un moment de socializare. Aceste clipe creează amintiri faine și te ajută să te apropii de colegi, să creezi legături puternice și stabile”.


Liliana Bejinariu – Manager și prieten

Persoană dedicată, atentă la detalii și diplomată, Liliana este Coordonatorul Departamentului Leasing și își dorește ca munca ei să aibă un efect pozitiv nu doar în activitatea de zi cu zi, ci și asupra echipei.


„Împărtășesc mereu colegelor mele din cunoștințele și experiența acumulată în cei peste 13 ani de când lucrez în cadrul Iulius Mall Suceava. Merg pe principiul că echipa mea este oglinda mea și de aceea fac tot posibilul să îmi ajut colegele să devină din ce în ce mai bune și să acumuleze cât mai multe informații. La finalul fiecărei zile de muncă petrec câteva minute pentru a lăsa totul în ordine, având în gând «dacă mor, să găsească mâine fetele totul în ordine, să poată continua treaba cu ușurință, să știe exact în ce punct am ajuns cu o discuție»”.


Tot Liliana a stabilit o regulă nescrisă în cadrul departamentului, „ziua de salariu este deja consacrată ca fiind acea zi în care ne răsfățăm cu o porție de paste pe care le adorăm. Ne rezumăm la o singură zi pe lună, din motive ce țin de siluetă”. Iar pentru a face față provocărilor zilnice, toată echipa știe că: „dimineața se intră în birou cu zâmbetul pe buze și la ușă se lasă grijile de acasă. Astfel, ziua începe cu bună dispoziție, savurând cafeaua împreună”.


Cel mai neobișnuit talent al Lilianei este dat de înălțimea sa de invidiat, care îi permite să desfășoare activități casnice, precum schimbatul perdelelor, fără a avea nevoie să urce pe scară 😊. Pentru că iubește adrenalina, i-ar plăcea să sară cu parașuta și să meargă cu motocicleta, iar ca să-și „hrănească” latura romantică, ar vrea să interpreteze un rol în „50 First Dates” alături de soțul ei care este pentru ea „iubitul meu prieten și prietenul meu iubit“.


Mihaela Corlățan – Regina petrecerilor

Pragmatismul și acțiunea sunt cele care o definesc cel mai bine pe Mihaela și, pe lângă faptul că este mereu în căutarea celor mai bune soluții care să ducă către un parteneriat solid și de lungă durată, superputerea Mihaelei este de a organiza petreceri la care lucurile sunt puse la punct până la cel mai mic detaliu. Pentru acestea, lista de cumpărături este completă, nu se omite niciun aspect și putem spune că prietenii ei sunt foarte norocoși. Ambițioasă din fire, i-ar plăcea să încerce lucruri cât mai diferite de experiențele zilnice: „mi-aș cumpăra o insulă doar pentru mine și familia mea, aș zbura în Cosmos și aș vrea să apar alături de Keanu Reeves în «The lake house»”, momente pentru care, probabil, și-ar face lista perfectă de cumpărături. Oricât de prinsă ar fi cu task-urile, Mihaela respectă regula departamentului, aceea de a purta discuțiile telefonice la un volum cât mai mic, pentru a nu deranja restul echipei și iubește momentele de relaxare alături de colege. Acestea încep cu replica „voi nu aveți poftă de ceva dulce? Astfel începe un «brainstorming» legat de prăjituri, eclere, cheesecake…”, continuarea este ușor de intuit.


Alexandra Popovici – Iubire pisicească


Alexandra este cel mai nou membru al departamentului și s-a alăturat echipei din luna iulie. Ea este cea care are grijă ca toate contractele, actele adiționale, corespondența cu partenerii să fie bine organizate și stocate, dar lucrează îndeaproape și cu fetele din departament pentru rapoartele lunare.


Pe lângă provocările zilnice, cele trei colege au parte și de multe momente amuzante: „o întâmplare pe care ne-o amintim este cea în care uneia dintre noi (păstrăm sub anonimat victima), i s-au rupt pantalonii, iar acest aspect a fost sesizat de către un coleg din alt departament :)) Am tras atunci concluzia că bărbații sunt mereu atenți la felul în care arată femeile, iar în unele cazuri chiar ajută!”. Mare iubitoare de animale, Alexandra consideră că talentul ei este acela de a se face iubită printre pisici. „Ador pisicile, iar după program mă relaxez și mă încarc cu energie de la pisica mea albă și pufoasă”.


În timpul liber, îi place să se uite la seriale și preferatul ei este „The Bold Type”, serie ce urmărește viața a trei prietene care încearcă să exceleze în cariera lor. Practic, îl trăiește în fiecare zi la birou, dar i-ar plăcea să facă parte și din distribuția originală.


Sunt recunoscătoare că am primit oportunitatea de a lucra în echipa de leasing, simt că mă potrivesc perfect printre dosare, vreau să învăț, să mă dezvolt atât profesional, cât și personal și să demonstrez că pot face față tuturor provocărilor.”


Din categoria lucrurilor pe care le are pe to do list se află participarea la un festival. „Până acum nu am avut ocazia/timpul necesar să merg la unul și chiar vreau să trăiesc vibe-ul acela de care vorbește toată lumea”.


MEET THE TEAM!










Liliana – Gheruță, pentru că unghiile lungi fac parte din stilul Lilianei, dar și pentru faptul că uneori zgârie rău atunci când este provocată;

















Mihaela – Trăncănici, pentru că are mereu ceva de spus, idei, opinii, care ar fi păcat să nu fie împărtășite;



















Alexandra – Dosărel, pentru că, fie că vorbim de muncă, fie de viața personală, dosarul și lista sunt instrumente vitale pentru ea








Material realizat de Lucia Hacman, Departament PR








Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page