top of page
header palas.jpg
1.jpg
2.jpg

Sezonul acesta mizăm pe un nou concept de lux care se bazează pe minimalism și pune accent pe calitatea și simplitatea formelor. Se știe deja că legea universală a modei este „less is more“.

Liniile drepte și suficient de grafice, tăieturi curate, materialele sofisticate, o atenție desăvârșită pentru design și detalii, sunt elementele trend-ului minimalist.

3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

Pentru a-ți actualiza garderoba, un lucru înțelept ar fi să investești într-o garderoba durabila, atemporala, cu accent pe piese structurate, minimaliste & austere, pe care sa le poți recombina la infnit, ținând cont totodata de sustenabilitate și confort.
Avantajul unei garderobe astfel construita este versatilitatea – hainele vor capata noi valențe în funcție de accesorizare.

Sezonul acesta, denimul este prezent pe absolut toate podiumurile de moda, find reinterpretat în toate felurile posibile.
Fie ca alegi un total look sau doar o pereche de jeans, un lucru este
cert, denimul ramâne în trend și sezonul acesta.

11.jpg
12.jpg
20.jpg
13.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
14.jpg
15.jpg

Ce poate fi mai stylish decât un sacou negru, structurat, impecabil, asociat cu elemente actuale, dar păstrând o notă minimalistă? Chiar dacă nu mai este demult o noutate și ar trebui să se regăsească în șifonierul oricărei femei, un sacou oversized va arăta magnific în combinație cu lungimi maxi și o accesorizare discretă, dar de impact.

22.png
21.jpg
24.jpg
23.jpg
25.jpg
28.jpg
27.jpg
26.jpg

Culorile pastelate vor fi la mare căutare și în vara anului 2024.

Nuanțele de verde, roz pudrat sau albastru, se regăsesc în aproape toate colecțiile și sunt potrivite pentru o varietate de combinații, de la ținute clasice și elegante, până la cele casual, de zi cu zi.

Poți să optezi pentru o singură culoare din cap până în picioare, cum este costumul de la Liu Jo, sau să combini diverse piese între ele. Indiferent de modul în care alegi să le mixezi, asigură-te că sezonul acesta nu îți va lipsi din garderobă cel puțin un element pastel.