top of page

Floră

Parcurile din proiectele IULIUS aduc natura mai aproape de oameni și le oferă numeroase motive de a petrece timpul în aer liber. Spațiile verzi spectaculoase sunt amenajate într-o manieră inedită și reunesc numeroase specii de plante din toate colțurile lumii.

Parcul Palas Iași găzduiește aproximativ 50.000 de arbuști, în Iulius Gardens Timișoara sunt peste 10.000 de astfel de plante, iar în Iulius Parc Cluj-Napoca se regăsesc alți peste 18.000. Aceste veritabile oaze de natură atrag anual milioane de vizitatori.

2.jpg
3.jpg

La baza arborilor şi chiar a arbuştilor, dar şi pe spaţiile verzi, sunt plantate flori, care adaugă un farmec aparte parcurilor, prin aspectul lor delicat, culorile vibrante și parfumul îmbietor.

Peisajul din Iulius Gardens Timișoara, Iulius Parc Cluj-Napoca și parcul Palas Iași este completat de arbori, care impresionează prin dimensiuni, forma coroanelor şi coloritul frunzelor, în diferite perioade ale anului. Iulius Gardens Timișoara include 1.400 de arbori, parcul Palas Iași este înfrumusețat de peste 1.000 de copaci, iar Iulius Parc Cluj-Napoca găzduiește peste 100 de arbori spectaculoși. Aceștia sunt arbori maturi și au fost aduși cu transporturi speciale de la pepinierele din Italia.

1.jpg
bottom of page