top of page
go local header.jpg
go local logo.jpg

Antreprenorii sunt adevărați eroi: salvează locurile de muncă și fac lumea mai bună! Chiar și ei au nevoie să-și păstreze permanent încrederea.

Programul IULIUS "GO LOCAL" vine să-i ajute tocmai în aceste momente. Pentru că IULIUS crede în eroii născuți aici, în România.

Ești antreprenor sau vrei să devii unul?

Atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece IULIUS, prin campania GO LOCAL, își propune să sprijine oamenii întreprinzători, cu vise mari. Așa, ca tine!

Open Store Sign
Program de susținere a antreprenorilor locali

Am lansat inițiativa pentru susținerea antreprenorilor locali din Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, dar și din regiunile în care compania IULIUS este prezentă cu proiecte (Moldova, Transilvania și Banat), și ne dorim să oferim suport și să contribuim la dezvoltarea unor afaceri care pot fi competitive și cu marile branduri.

Cine se poate înscrie?

Credem că orice business este important pentru comunitate. Prin GO LOCAL ne propunem să dăm o mână de ajutor oricărui antreprenor la început de drum sau aflat în plină dezvoltare, care nu a avut până acum curajul sau resursele să fie parte din centre comerciale.

 

Poți fi din orice domeniu, pentru că ne place și fashion-ul românesc și mâncarea locală, dar apreciem în aceeași măsură și serviciile, mai ales dacă lucrurile sunt făcute cu suflet.

Young Business Colleagues
Alătură-te campaniei GO LOCAL!

După ce te înscrii prin formularul de mai jos și respecți întocmai indicațiile, pentru a fi validat, vei fi contactat de către Local Leasing Managerul nostru și vei fi invitat la o discuție în care ne vom cunoaște și în cadrul căreia ne vei prezenta business-ul tău.

FII FĂRĂ GRIJI în primele luni!

Cea mai eficientă resursă pentru succes este încrederea în propriul busines, însă suntem pregătiți să te susținem cu un pachet de beneficii personalizat, pentru ca afacerea ta să crească:

 • Valoarea pachetului de beneficii poate ajunge până la maximum 10.000 de euro;

 • Welcome Pack cu perioadă de chirie gratuită; 

 • Flexibilitate pentru durata contractului;

 • Campanii integrate de promovare;

 • Know how - ul unei echipe de specialiști;

 • Un parteneriat puternic de partea ta.

Female Business Owners
Criterii de selecție

Apreciem și susținem orice inițiativă antreprenorială, pentru că știm că se construiește pe multă muncă, efort și pasiune, iar departajarea va fi făcută de:

 

 • Coerența proiectului;

 • Natura inovatoare;

 • Capacitatea de dezvoltare;

 • Adaptabilitatea la așteptările consumatorilor;

 • Viabilitatea economică;

 • Încrederea candidatului în propriul business.

 

Pentru orice informații, contactează-i pe colegii noștri!

iași

Palas Iași

Silviu Budeanu

Iulius Mall Iași

Lucia Perez

timișoara

Iulius Town Timișoara

Vlad Popa

cluj

Iulius Mall Cluj

Silvia Bălinișteanu

suceava

Iulius Mall Suceava

Mihaela Corlățan

Formular
Completează formularul pentru a lua legătura cu echipa IULIUS!
arrow&v

Felicitări! Cererea ta de înscriere în programul GO LOCAL a fost transmisă cu succes! Vei primi o confirmare telefonică în maxim 72 de ore de la momentul înscrierii.

bottom of page