top of page

Beatrice Hofman – Un job surprinzător în fiecare zi


Beatrice Hofman este Head of Purchasing Department din cadrul IULIUS, o poziție la care a ajuns urcând treaptă cu treaptă în interiorul companiei, purtată de dorința lucrului bine făcut și de ambiția autodepășirii:


„Îmi doream foarte mult să fac parte dintr-un proiect de dezvoltare a comunității locale și mi-am investit entuziasmul tinereții în oportunitatea oferită de IULIUS. Cariera mea a cuprins diferite posturi în cadrul companiei, în momentul de față ocupându-mă de partea de achiziții, lucru care mă împlinește cel mai mult. Am crescut împreună cu firma și am văzut cum, prin muncă susținută, putem deveni numărul unu în domeniul dezvoltării de ansambluri mixte și nu numai, în România.”


Deși are o licență în Drept, partea economică și de negociere studiată în cadrul masterului a atras-o foarte mult, domenii care au sprijinit-o în dezvoltarea carierei.


„Sunt bucuroasă să am un job în care fiecare zi este diferită și provocatoare. Interacțiunile cu furnizorii, partenerii și colectivul sunt oportunități de creștere. Lucrez într-un mediu de business antrenant, iar realitățile economice ale ultimelor zece ani, cu crizele financiare aferente, m-au pus în situația de a găsi în permanență noi modalități creative pentru a îmi îndeplini activitatea de zi cu zi.”


Noutatea, echipa și nivelul de profesionalism întâlnit la IULIUS au fost factorii determinanți care au convins-o pe Beatrice să acumuleze o experiență de aproape 19 ani în cadrul companiei:


„Fac parte dintr-o echipă matură și responsabilă. Suntem profesioniști și dedicați acestei munci, ne sprijinim reciproc, obiectivele echipei având prioritate și toți colaborând pentru îndeplinirea acestora.”


Perseverența și dorința de auto-depășire sunt calitățile pe care Beatrice le asociază cel mai mult cu devenirea ei ca profesionist.


„Dorința mea de autodepășire m-a ajutat să fac față cu brio provocărilor profesionale presupuse de munca mea de negociere cu partenerii interni și externi. În ultimii ani am contribuit activ la definirea modalităților de lucru în privința achizițiilor ca parte integrantă a unei echipe deosebite.”


Beatrice este pasionată de bucătăria mediteraneană, activitate atât de relaxare, cât și de explorare a unor noi gusturi și arome.


„Îmi place gătitul ca și proces, îmi place să explorez combinații neobișnuite de texturi și gusturi, îmi place să experimentez cu diverse condimente, apreciez atât un proces elaborat de pregătire, cât și unul rapid și cred că bucătăria mediteraneană cuprinde toate elementele pentru o viață sănătoasă.”


Dezvoltarea profesională continuă este unul din dezideratele lumii moderne, lucru îmbrățișat și pus în practică de Beatrice. Fie că sunt cursuri online sau într-un mediu de educație clasic, orice oportunitate de îmbogățire a mindset-ului de business este atent studiată.


Scurtă introducere în arta vieții, predată de #OameniiIulius
 

Work from home sau work from office?

Sunt dedicată biroului. Pe perioada pandemiei, mi-a lipsit interacțiunea față în față cu oamenii.

 

Vin sau bere?

Vin roșu.

 

Mare sau munte?

Mare, pentru energia pozitivă.

 

Teatru sau film?

Film.

 

Un film care ți-a plăcut

The English Patient

 

Morning person sau night person?

Din păcate, nocturnă. Îmi place să îmi petrec serile cu o carte bună sau gătind.

 

Cafea sau ceai?

Cafea fără zahăr.

 

Dog person sau cat person?

De când mă știu am avut pisici.

 

Dacă ți s-ar da o super putere ce ai face cu ea?

Mi-ar plăcea să-i văd pe toți sănătoși.

 

Ultima carte citita sau cartea la care ai vrea sa revii mereu?

„O femeie își face un plan” de Maye Musk. Mi-a plăcut forța interioară de care a dat dovadă în ciuda dificultăților vieții.

 

Dacă nu te-ai fi născut româncă, ce altă naționalitate ai fi vrut să ai?

Franțuzoaică, pentru simplitate și eleganță.

 

Care crezi că este cel mai influent om din lume?

Steve Jobs, pentru viziunea pe care a avut-o și prin care a schimbat complet modul în care ne uităm la design-ul de obiect.

 

Dacă ar fi să inviți o persoană publică la o cafea, ceai sau bere, cine ar fi?

Robin Williams pentru un dialog plin de înțelepciune și inspirație.

 

Dintre toate orașele lumii, care ți se pare cel mai entuziasmant?

Barcelona este orașul în care m-aș întoarce.



bottom of page