top of page

Caterina Dehelean Müller – Viața are mai mult sens când alegi să vezi partea frumoasă a lucrurilor

Încă de la primul dialog, Caterina face impresia unei persoane solare, plină de energie, curioasă și dornică să fie mereu în mijlocul evenimentelor. Absolventă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specialiazarea Marketing și a masterului de Marketing și Comunicare în Afaceri, Caterina și-a dorit dintotdeauna să lucreze într-un domeniu efervescent și să aibă parte de multă acțiune. Ceea ce s-a și întâmplat, parcursul Caterinei fiind unul dinamic și deloc previzibil.


După terminarea masterului, Caterina lucrează pentru o scurtă perioadă pentru o companie farma, însă simte că nu face click cu domeniul și aplică pentru un internship în cadrul unui centru comercial din Iași. Domeniul retail i s-a potrivit mănușă, de la o poziție de intern, Caterina ajungând în doar câțiva ani să coordoneze Departamentul de Marketing al centrului.


Pentru că își dorea noi provocări, Caterina acceptă propunerea de a se muta la Timișoara, pentru a se ocupa de activitățile de marketing ale unui mall:


„Propunerea a venit în urmă cu 7 ani și, chiar dacă am întors-o pe toate fețele la acel moment, nu regret nicio clipă venirea la Timișoara. Am descoperit un oraș de care m-am îndrăgostit, oameni buni și mi-am găsit și perechea. A fost, cum s-ar zice, o potrivire perfectă”.


Odată cu venirea la Timișoara, Caterina a simțit că are o altă expunere și apropiere față de cultura și trendurile europene. În același timp, a schimbat pagina și în ceea ce privește jonglarea cu bugetele mari, organizarea de evenimente pentru un public mai divers și încheierea unor colaborări cu altă greutate.


De trei ani și jumătate este directorul de marketing al Iulius Town:


„Iulius Town este ca un oraș în oraș și partea cea mai cosmopolită și trepidantă a orașului. Oamenii știu că aici se întâmplă mereu ceva și pot avea parte de o experiență 360 de grade. Au parc, au entertainment, au shopping, au socializare. Iar eu sunt fericită că sunt o mică rotiță care învârte acest concept și face ca lucrurile să se întâmple”.


Cea mai mare satisfacție a Caterinei este că evenimentele gândite împreună cu echipa ei se transformă în amintiri memorabile pentru oameni. Dintre proiectele la care a lucrat, aniversările Iulius Town și evenimentele din weekendul de inaugurare pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană sunt cele care i-au produs cea mai mare bucurie și mândrie. Iar dincolo de munca ei, Caterina este împlinită că face parte dintr-o companie care și-a lăsat o amprentă valoroasă asupra comunității.


Printre street food-uri, vânătoare de ouă, expoziții avangardiste, concerte, aniversări și prezenetări de modă, Caterina își trăiește viața la viteze maxime, însă lasă loc și pentru inspirație:


„Îmi place să alternez perioadele când piciorul este ținut la maximum pe accelerație cu perioadele de explorare, care îmi conferă liniște mentală, introspecție și informație pe care să le folosesc în noi proiecte creative. Cred că de aceea sunt o mare amatoare a city-break-urilor, pentru că genul acesta de călătorie îmi umple mintea de idei noi”.


Iar atunci când nu călătorește în căutare de inspirație, Caterina face research meticulos în mediul online și este conectată mereu la trendurile globale din social media. Veselă, optimistă și plină de energie, Caterina își conduce viața căutând frumosul și lucrurile frumoase în tot ceea ce face:


„Nu aș spune că este un motto, însă viața are mai mult sens când alegi să vezi partea frumoasă a lucrurilor”.


Acesta este un motiv în plus pentru care Caterinei îi place să vâneze locuri drăguțe din oraș, în special cafenele. Pe lângă pasiunea pentru cafea, călătorii și lucruri frumoase, Caterinei îi place să facă binging pe rețelele de streaming, o altă sursă de inspirație pentru ea.


În ceea ce privește viitorul, Caterina își dorește cel mai mult să facă parte dintr-o echipă care să-i dea energie pozitivă și cu care să ajungă să lucreze din priviri.


Caterina, îți dorim la fel de multă energie creatoare și cât mai multe oportunități să te bucuri de frumos!


Scurtă introducere în arta vieții, predată de #OameniiIulius
 

Work from home sau work from office?

Nu sunt făcută pentru work from home. Îmi place la birou, îmi place inclusiv ritualul de a pleca de acasă și îmi place tot ritmul de la birou cu ceea ce implică el, dialog cu oamenii și ideea de a fi în mișcare mereu.

 

Vin sau bere?

Vin și prosecco.

 

Mare sau munte?

Amândouă, vacanță să fie.

 

Teatru sau film?

Film văzut de acasă, teatru pentru experiența 360 și pentru emoție.

 

Morning person sau night person?

Nocturnă. Mi-e foarte greu să mă trezesc dimineața.

 

Cafea sau ceai?

Cafea. Cappuccino sau flat white.

 

Dog person sau cat person?

Dog. Toată copilăria mi-am petrecut-o în compania unui dog german - Baghera și a unui șoricar - Mickey.

 

Dacă ți s-ar da o super putere ce ai face cu ea?

Aș găsi leac bolilor incurabile.

 

Dacă nu te-ai fi născut româncă, ce altă naționalitate ai fi vrut să ai?

Franțuzoaică, pentru romantismul, cultura, eleganța și șarmul lor unic.

 

Iar dintre toate orașele lumii, pe care l-ai alege?

Paris, bien- sûr.



bottom of page