top of page

Codruța Oltean–Vreau să pun cărămidă peste cărămidă pentru a evolua în plan personal și profesional

Absolventă de științe economice, Codruța Oltean (Proșenic) și-a început parcursul profesional prin depunerea unui CV la Centrul Info din cadrul Iulius Mall Cluj-Napoca. Se întâmpla chiar după absolvirea facultății, avea 22 de ani și mult entuziasm. Timp de un an și jumătate, acest prim job a ajutat-o să-și dea seama că îi place foarte mult interacțiunea directă cu oamenii:


„Sunt o persoană deschisă, iar pentru mine contează ajutorul pe care îl pot oferi persoanei din fața mea. Consider că atitudinea cu care întâmpini omul este foarte importantă, deoarece ea este cea care setează cadrul discuției ulterioare. Atitudinea este pentru om, ceea ce este parfumul pentru o floare”.


Entuziasmul și eficiența au condus-o pe Codruța spre postul de asistent manager, o poziție în care a rămas alți trei ani si opt luni. Din ambele experiențe, Codruța a învățat mult și și-a dorit de fiecare dată să evolueze. Astfel, la începutul acestui an a început să lucreze în departamentul de leasing, unde, pentru moment, acoperă partea de documente și unde își dorește să crească:

„Mi-ar plăcea să pun cărămidă peste cărămidă și să evoluez în continuare în departamentul Leasing. Este un domeniu dinamic, extrem de provocator, cu interacțiuni diferite prin prisma diversității clienților, dar și a industriei”.


IULIUS este compania care îi oferă Codruței cadrul și instrumentele necesare pentru a-și îndeplini potențialul:


„Eu sunt un om devotat și cred că această valoare este extrem de apreciată în această companie. Simt că aici am stabilitatea de care am nevoie, dar și doza de nou care mă ajută să progresez”.


La IULIUS, Codruței îi place că munca ei se vede și că este apreciată, dar și faptul că echipa este ca o familie:


„Înainte de a fi în departamentul de leasing nu aveam sentimentul de apartenență. Acum simt că aparțin și mă bucur de această stare”.


Organizată și independentă, Codruța își dorește ca următorii ani să fie de acumulare și de experiențe. Atunci când ajunge acasă, Codruței îi place să gătească, să iasă la un film și să meargă în natură:


Îmi place să mă conectez cu natura, să fac drumeții, să vizitez orașe și să cunosc cât mai multe lucruri despre oameni și culturi. Îmi place marea, îmi place mult să înot, este cea mai bună metodă de relaxare pentru mine”.


Codruța, este o mare bucurie să te vedem cum evoluezi în fiecare zi și cum transformi perseverența în rezultate. Îți dorim să ajungi acolo unde îți dorești!


Scurtă introducere în arta vieții, predată de #OameniiIULIUS
 

Cafea sau ceai ?

Cappuccino, acasă și apoi la birou.

 

Teatru sau film ?

Film, în special la cinema.

 

Ce carte ai recomanda colegilor sau prietenilor?

Flori pentru Algernon, de Daniel Keyes.

 

Ce persoană publică ai invita la o cafea ?

Aș invita-o pe Michelle Obama. O femeie autentică și inteligentă.

 

Vin sau bere ?

Vin roșu.

 

Dacă ai avea puteri de super eroină, ce ai face cu ele ?

Aș elimina suferința oamenilor.

 

Dacă nu ai fi româncă, ce altă naționalitate ți-ar fi plăcut să ai?

Cred că nu aș schimba naționalitatea. Îmi plac însă spanioloaicele, pentru stilul senzual, latino și feminitate.

 

Dacă ai putea să-ți alegi un oraș în care să trăiești, care ar fi acela?

Un oraș din Gran Canaria, pentru climă, mare și viața armonioasă.



bottom of page