top of page

Ionela Ungureanu: „Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă”

Ambiția, optimismul și empatia sunt trăsăturile care o descriu cel mai bine pe Ionela Ungureanu, tânăra noastră colegă care s-a alăturat cu mult entuziasm echipei de la Palas Iași, în 2017. Absolventă de Agronomie și a unui master în Management Turistic și Hotelier, Ionela a venit în echipa IULIUS în primul ei an de master, mai întâi ca asistent la Centrul Info, mai apoi în Departamentul de Call Center, ca după doi ani și jumătate să se alăture Departamentului de Leasing din cadrul Palas.


Ionela Ungureanu este genul de persoană care se face remarcată imediat într-un colectiv, în special prin atitudinea ei proactivă:


„Nu pot sta liniștită, îmi place să mă implic trup și suflet în ceea ce fac, să anticipez, să sar în ajutor, să vin cu soluții. Îmi place să fiu activă, prezentă”.


Ionelei îi plac mult oamenii și interacțiunea cu ei, de aceea, întâlnirile cu potențialii și actualii chiriași sunt cele care îi aduc cea mai mare satisfacție. Pentru fiecare întâlnire se pregătește cu tot ceea ce poate mai bine, studiază business-ul, mapează idei și soluții care ar putea contribui la creșterea succesului partenerului.


„Dincolo de o relație contactuală, suntem oameni, iar relația pe care o creștem cu partenerii noștri este foarte importantă. Îmi doresc de fiecare dată ca omul din fața mea să aibă încredere că îl pot ajuta”.


Chiar dacă la început de drum în leasing, Ionela se simte parte a unei echipe frumoase, care o ajută să crească ușor. Experiența colegilor, sfaturile lor, dar și experiențele persoanale din ultimii doi ani au ajutat-o să fie mai independentă și mai sigură pe ea.


„Sunt bucuroasă că am oportunitatea de a crește continuu, că pot aprofunda cunoștințele pe care le am acum și că pot avea multe experiențe interesante”.


Deloc întâmplător și în perfect acord cu firea sa voluntară și pragmatică, Ionela Ungureanu încearcă ca motto-ul său preferat – „mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă” – să-i fie fir călăuzitor în viață:


„Vreau să fiu un om care nu doar spune că face, ci chiar face. Îmi doresc să contribui”.


Ionela așteaptă ca viitorul să-i aducă noi provocări și oportunități de învățare și speră să se ridice la nivelul așteptărilor celor care au crezut în ea.


În timpul liber, Ionelei îi place să petreacă cât mai mult timp cu familia și prietenii, să călătorească în zone liniștite, să facă drumeții și mult shopping.


Ionela, îți mulțumim pentru proactivitate, implicare și firea ta săritoare și îți dorim să ai parte de toate experiențele pe care le dorești!


Scurtă introducere în arta vieții, predată de Oamenii Iulius
 

Vin sau bere?

Sunt fan vin roze.

 

Mare sau munte?

Muntele, pentru liniște și drumeții.

 

Teatru sau film?

Filmul. Aleg mereu filme recomandate, nu prea am timp de seriale, merg la sigur.

 

Matinal sau nocturn?

Matinală.

 

Cafea sau ceai?

Cafea la ibric și ocazional espresso cu lapte.

 

Câini sau pisici?

Ambele. Nu ar putea alege între altele. Are și câine și pisică.

 

Dacă ți s-ar da o super putere ce ai face cu ea?

Aș vindeca și aș face în așa fel încât persoanele cu dizabilități să fie altfel văzute în societate.

 

Dacă nu te-ai fi născut român, ce altă naționalitate ai fi vrut să ai?

Grecoaică. Îmi place mult felul în care trăiesc.

 

În ce oraș ai alege să trăiești?

Poate în Veneția.

 

Cu ce persoană publică ai ieși la o bere?

L-aș invita pe Andi Moisescu. Mi se pare un tip inteligent, cu umor și multă empatie.

 

Piesa vestimentară preferată?

Rochia.



bottom of page