top of page

Mihaela Marin – Orice provocare are o soluție

Despre Mihaela se pot spune multe, însă cel mai ușor se poate spune că este o femeie puternică, ce știe care îi sunt prioritățile și care a înțeles că viața trebuie trăită cu bucurie.


„A simți bucuria este o atitudine față de viață, iar eu aleg să mă bucur de toate lucrurile din jurul meu. Și am învățat că, chiar dacă uneori apar hopuri în viață trebui să redevii funcțional, să te bucuri de încă un răsărit și de tot ceea ce viața are bun și frumos de oferit”.


Mihaela s-a alăturat grupului IULIUS încă din 2010, iar de atunci oamenii de la job au fost ca a doua sa familie. Chiar dacă a schimbat mai multe echipe, un lucru a rămas la fel:


„La IULIUS, fiecare om contează, iar grija pentru oameni a companiei m-a făcut să mă simt în siguranță, mi-a oferit stabilitate și încredere. Pentru că există o dezvoltare permanentă, ca angajat ai confortul mental că nu rămâi fără job, așa cum s-a întâmplat în pandemie cu foarte mulți lucrători din HORECA. Totodată, îmi place tare mult în companie mixul de generații vechi și noi, și cum reușesc să lucreze foarte bine în aceeași echipă”.


În prezent, Mihaela are rolul de Corporate Service Assistant. Deși pare un job dur la prima vedere, Mihaela spune că datoriile se recuperează cu zâmbetul pe buze, iar cândi îti place ceea ce faci rezultatele vin mult mai ușor :


„Toate fetele din department sunt pozitive, foarte orientate spre client și nevoile lui. Nu există ostilitate, doar comunicare permanentă și dorința de a găsi soluții pentru fiecare caz în parte. Chiar dacă pandemia a făcut ca lucrurile să fie mai dificile din multe puncte de vedere, relația din spate cu partenerii, consolidată în timp, ne-a ajutat mult”.


Mihaela apreciază cel mai mult la job-ul ei interacțiunea cu oamenii, chiar dacă de cele mai multe ori îi contactează pentru ceva care nu este neapărat plăcut. Și-a descoperit însă abilitatea de a-i asculta pe oameni și de a-i ajuta să găsească rezolvări. Acest talent și l-a cultivat nu doar din poziția în care este acum în cadrul grupului, ci și înainte, când lucra la Centrul Info și unde paleta de probleme a clienților era imensă:


„La Centrul Info, în fiecare zi aveam alte provocări. Mi-a plăcut mult acolo, am învățat multe, însă după cinci ani am simțit nevoia unui alt post în companie, așa că am aplicat pentru poziția pe care sunt acum. Trecerea a fost ca de la o cameră zgomotoasă la una cu liniște, ambele cu farmecul și avantajele ei”.


Pentru Mihaela, o zi încărcată se încheie cu o sesiune de sport, care o ajută să-și pună în ordine gândurile, iar weekendurile și le dedică de multe ori mersului pe munte.


„Pe lângă asta, îmi mai place să mă răsfăț și cu o ședință de masaj, mă relaxează și mă energizează”.


Mihaela este tonică și optimistă, iar o mare parte din spiritul ei se datorează fetiței ei adolescente de 16 ani, care o ține conectată la lumea celor foarte tineri și alături de care își petrece cea mai mare parte a timpului liber. O altă pasiune a Mihaelei sunt călătoriile:


„Îmi place să călătoresc, să văd culturi și țări diferite și într-o perioadă aveam și o strategie. Călătoream doar în țări foarte îndepărtate pentru ca la bătrânețe să descopăr Europa. Din tot ceea ce am văzut, America rămâne pe primul loc. Când am ajuns acolo, efectiv mă uitam cu gura căscată. Era o combinație stranie între ceva ce îți este familiar, prin prisma filmelor văzute, și revelația că ești chiar în mijlocul a ceva ce doar în filme poți vedea”.


Mihaela, îți admirăm curajul și puterea și îți mulțumim pentru implicare, loialitate și seriozitate!


Scurtă introducere în arta vieții, predată de #OameniiIulius
 

Work from home sau work from office?

Amândouă îmi plac. La birou îmi place partea de agitație și interacțiune.

 

Vin sau bere?

Vin roze de Sâmburești.

 

Mare sau munte?

Mare. Ești mai destins, ziua e mai lungă. Parcă trăiești mai mult.

 

Matinală sau nocturnă?

Nocturnă. Sunt genul de persoană care mai are încă ceva de făcut până când realizează că e miezul nopții.

 

Cafea sau ceai?

Cafea. Capuccino.

 

Dog person sau cat person?

Amândouă. Am două pisici și un cățel de poșetă, Joy, care se împacă foarte bine cu pisicile.

 

Dacă ți s-ar da o super putere, ce ai face cu ea?

Aș mări timpul. Mie nu-mi ajunge timpul. Aș cumpăra timp.

 

Cu ce persoană publică ai vreau să ieși la o cafea?

Îmi plac oamenii hotărâți și trecuți prin viață, de la care am lucruri de învățat. De la noi, cred mi-ar plăcea să-i întâlnesc pe Ion Țiriac și pe Mihaela Rădulescu.



bottom of page