top of page

#OameniiIULIUS: RISING STARS at IULIUS - de la intern la Director Leasing

RISING STARS at IULIUS - Află povestea colegilor din echipa IULIUS, care au ajuns în companie prin intermediul unui program de internship.



Vlad Huțu, Director Leasing Iulius Mall Iași

„Experiența mea profesională a început în 2013, când am aplicat la un program de internship, în urma căruia am obținut un loc în echipa de marketing. De-a lungul carierei am avut oportunitatea de a învăța de la cei mai buni profesioniști în domeniu și de a afla ce mi se potrivește cel mai bine, prin urmare, astăzi ocup funcția de Director de Leasing la Iulius Mall Iași. Pot spune că IULIUS este o companie care îți oferă provocări și oportunități în fiecare moment. Beneficiile unui internship în retail sunt nenumărate de la dezvoltare profesională, îmbunătățirea skill-urilor de comunicare și negociere, creșterea încrederii în forțele proprii, până la gândire antreprenorială. Nu în ultimul rând, ai parte de mult networking, aspect care cântărește foarte mult atât în carieră, cât și în viața personală.”

Și tu poți să-ți construiești cariera alături de singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România!

bottom of page