top of page

#OameniiIULIUS: RISING STARS at IULIUS - de la intern la Economist

RISING STARS at IULIUS - Află povestea colegilor din echipa IULIUS, care au ajuns în companie prin intermediul unui program de internship.



Milica Bojin - Economist Iulius Town Timișoara:

Am ajuns în echipa IULIUS prin intermediul unui program de internship imediat după ce am finalizat facultatea și acum mă ocup de partea financiară aferentă Iulius Town Timișoara. Începuturile mele în companie au fost pline de entuziasm și cu multă curiozitate. Acum, după 3 ani, pot să spun că a fost una dintre cele mai frumoase perioade. Am venit fără experiență și am avut parte de multă înțelegere și răbdare din partea echipei, am învățat în fiecare zi lucruri noi și, astfel, am trecut de la scanat, arhivat și alte activități simple la gestionarea partenerilor și raportarea către management. Experiența mea în companie s-a concretizat prin dezvoltare profesională și personală. Cu alte cuvinte, în echipa IULIUS am crescut și am învățat ce înseamnă responsabilitățile și cum trebuie gestionate.”

Și tu poți să-ți construiești cariera alături de singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România!

bottom of page