top of page

#OAMENIIIULIUS: RISING STARS at IULIUS - de la intern la Leasing Manager

RISING STARS at IULIUS - Află povestea colegilor din echipa IULIUS, care au ajuns în companie prin intermediul unui program de internship.Silviu Băbțan - Leasing Manager Iulius Mall Cluj-Napoca:

„Experiența mea cu IULIUS a început în anul 2014, când am aplicat pentru un internship. 2 ani și jumătate am făcut parte din echipa de leasing retail, iar în acest moment sunt în echipa de management a United Business Center Cluj-Napoca. Recomand oricărui student sau proaspăt absolvent să urmeze un internship, deoarece, fiind la început de drum, pentru un angajator este important să vadă, pe lângă bunele rezultate școlare, și o implicare extracurriculară. Dar, și mai important, este să facă primul pas într-o companie în care se poate dezvolta și pe care o poate dezvolta, acesta fiind și motto-ul meu. Din experiența mea, IULIUS este o companie-școală, unde dezvoltarea este în ambele direcții, într-un ritm accelerat.”

Și tu poți să-ți construiești cariera alături de singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România!

0 comentarii

Comentarios


bottom of page