top of page

Sorin Izgărean – O zi banală poate fi transformată în oportunitate, cu voință și îndrăzneală

Așa cum drumurile pe care le alegi nu te poartă mereu spre gara dorită, așa și pentru Sorin Izgărean Politehnica, specializarea Construcții, nu a fost direcția potrivită. Pozitiv, comunicativ și orientat spre oameni, Sorin a realizat repede că adevăratul său talent este în altă parte. Astfel că, o zi obișnuită, când cineva de la Enel i-a bătut la ușă pentru citirea contoarului, s-a transformat într-o oportunitate de a începe un nou drum în vânzări. Motivat și orientat spre soluții, Sorin a ajuns în scurt timp manager, iar timp de doi ani de zile a coordonat o echipă de 70 de oameni.


De la vânzarea de energie, Sorin a trecut apoi la vânzarea de calculatoare și componente pentru o companie din domeniu, unde a lucrat pentru doi ani, trecând ulterior și prin vânzarea de servicii digitale.


Din octombrie 2020, Sorin Izgărean și-a început experiența la Iulius Town Timișoara, mai întâi ca suport pentru vânzările de publicitate în cadrul facilităților oferite de Iulius Mall, iar mai apoi în calitate de Media Sales Manager. Din acest nou rol, ceea ce îi place cel mai mult este interacțiunea cu clienții:


„Cred că reușita acestui tip particular de vânzare depinde de două aspecte. Pe de o parte, încrederea pe care reușești să o construiești în relația cu clientul în baza datelor, cifrelor și argumentelor pe care i le furnizezi, iar pe de altă parte, de insistența politicoasă pe care o ai ca vânzător. Din fericire, am reușit de fiecare dată să convingem clienții, iar apoi am lăsat rezultatele să vorbească de la sine”.


Prin ceea ce face, Sorin se percepe ca liant între Departamentul de Leasing și clienți. Promovarea pe care o oferă partenerilor în cadrul Iulius Town este din punctul lui de vedere un instrument necesar prin care aceștia își pot crește vizibilitatea și atractivitatea în fața vizitatorilor:


„Prin tot ceea ce facem încercăm să oferim un beneficiu măsurabil clienților noștri. Este o relație în care noi ne dorim foarte mult ca partenerii noștri să se simtă bine, să înregistreze rezultate și progres”.


De mare ajutor în acest proces este și faptul că Iulius Town Timișoara are cel mai mare ecran LED din Sud-Estul Europei, pe care se pot proiecta imagini și reclame.


De când este la IULIUS, Sorin simte că și-a găsit o a doua familie, iar atmosfera și ritmul de aici i se potrivesc perfect:


„Eu sunt o persoană mai agitată, prin urmare cred că mă potrivesc perfect cu ritmul trepidant de la IULIUS. Apreciez enorm echipele cu care lucrez și cred că fac o treabă fantastică. Sentimentul general aici este că poți crește, iar acest mindset de creștere și dezvoltare pe care îl are compania se imprimă și la nivel individual. În plus, această creștere se întâmplă într-un mediu cu înalte standarde profesionale, unde întreaga echipă este orientată spre rezultate și perfecționare”.


Cu gândul la ideea de a-ți face treaba cât de bine se poate, Sorin Izgărean îi sfătuiește pe tinerii care nu și-au găsit încă drumul în viață să nu se dea bătuți și să ceară sfatul sau opinia unor specialiști:


„Important este să nu te oprești din căutare până nu te regăsești. Nu este nicio rușine că nu știi ce vrei. O rușine este să te oprești din căutări. Un specialist în HR sau chiar diferite resurse digitale, care îți evaluează talentul și aptitudinile, pot fi un bun punct de plecare în această căutare”.


Sorin adoră să facă binging printre seriale și filme cu subiect istoric sau SF, iar pentru următorii doi ani estimează că o mare parte a timpului liber și-l va petrece împreună cu viitoarea lui soție, organizând nunta lor. Glumește spunând că nu mai are voie la playstation și că preferă oricând o seară bănățeană cu prietenii, un fel de Fratelli cu muzică populară.


Dragă Sorin, îți dorim să ai parte de o nuntă de vis, să rămâi la fel de energic și de dornic să crești!


Scurtă introducere în arta vieții, predată de #OameniiIulius
 

Work from home sau work from office?

De la birou, fără nicio îndoială.

 

Vin sau bere?

Bere.

 

Mare sau munte?

Mare. În Bulgaria.

 

Teatru sau film?

Film: sf, westernuri, despre Evul Mediu, dar și Avengers, Batman, cam asta ar fi plaja.

 

Morning person sau night person?

Nocturn maxim.

 

Cafea sau ceai?

Cafea.

 

Dog person sau cat person?

Mai mult dog.

 

Dacă ți s-ar da o super putere ce ai face cu ea?

Foarte multe, dar cred că aș începe prin a vindeca oamenii de boli, mai ales de cancer.

 

Dacă nu te-ai fi născut român, ce altă naționalitate ai fi vrut să ai?

Italian. Îmi place că sunt stilați, carismatici, relaxați.

 

Iar dintre toate orașele lumii, pe care l-ai alege?

Dubai. Pentru strălucire, glam, bogăție.

 

Ce persoană publică ai invita la o cafea sau bere?

Cristian Onețiu. Îmi place abordarea lui antreprenorială.







bottom of page